Sponsoring Volfonic Nakomelingen

2017

EINDELIJK.......... de uitslag begint.

De meeste knopen zijn nu doorgehakt aangaande mijn sponsoring project en ik begin met:
Theo Van De Vendel (Olympisch ruiter) hij heeft zijn keus gemaakt.

De 2 jarige merrie Volé Baiser ruim over de 75% volbloed v. Volfonic xx x Cardento gaat oktober 2017 naar hem.

De 2 jarige Krackerjack 85% volbloed v. Volfonic xx X Epris d'Azur X Julio Marinier X Notaris gaat 2017 / 2018 richting hem.

De 1 jarige LuckyLuck 70% volbloed v. Volfonic xx X Vincenzo X Cantos X Recruut gaat eind 2018 richting hem.

Theo, van harte gefeliciteerd en ik ga in spanning afwachten of mijn paarden je veel geluk gaan brengen.

Dat ik o.a. internationaal ruiter Florinoor Hoogland ging sponsoren wisten jullie al, maar nog niet met welk paard ;)
Welnu, Lipur's Pegasus v. Volfonic xx x Concorde x Jasper x Cor de La Bruyere hengst van 1 jr oud, gaat eind volgend jaar naar haar toe. Ook uit deze stam komen zeer veel internationale springpaarden.
Florinoor Hoogland, ik hoop van harte dat ook jij, net zoals alle anderen heel veel vreugde aan deze Volfonic zal gaan beleven en dat hij je ook veel geluk zal brengen, GEFELICITEERD !!!

Jessica Hoep van harte gefeliciteerd !!!

Kereltje 2 jr. v. Volfonic xx x Lorton gaat aan het einde van het jaar naar jou toe.
Dit wordt wat mij betreft het meest uitdagende project aangaande mijn sponsoring, daar Kereltje uit een moederlijn komt die zo goed als niks gepresteerd heeft. Kereltje is een zeer innemende persoonlijkheid die overal in geïnteresseerd is, heeft 3 zeer goede gangen en los constant een goede sprong laat zien met vermogen en enthousiasme te over.

Jessica Hoep, zelf Z dressuur geweest en een groot fan van de volbloed.

Ook jou wens ik alle geluk en vreugde toe die jij je maar wensen kan met dit Kereltje !!!

En het volgende JONG TALENT die ik SPONSOR is:

Nini Kampinga van Stal Kampinga.
Dit talentvolle jonge meisje krijgt een bijzonder gefokt paard, namelijk: de 2 jarige Valiento :

v. Volfonic xx https://youtu.be/1hiwTOAv9EE
x
m. Utopie D'Atout https://youtu.be/t99pB9XppnA

Valiento is een gezegende Volfonic xx tot dusver geweest, deze jongen heeft gelukkig een geweldig leven gehad dankzij Melissa JansenMelissa Jansen je bent een kanjer, kijk eens hoe geweldig hij tot dusver geworden is, in de ruimste zin des woord, mijn dank daar voor, you did a fantastic job !!!
Wat ik nou zo fantastisch vind is dat Valiento sporttechnisch, straks nu ook een geweldig kans kan krijgen, doordat Nini Kampinga met haar talent hem wil gaan rijden en moeder Nita Kampinga-Staal er alles aan gaat doen om haar dochter te helpen met Valiento.

Hier onder een bijzonder leuk verhaal van Nita Kampinga-Staal over haar dochter Nini:
Leuk detail: toen Nini 1 jaar oud was gingen wij op vakantie naar Frankrijk. 's Avonds laat gingen we daar naar de races kijken, Nini zat bij haar vader op de nek en klapte elke keer als de paarden voorbijkwamen op het hoofd van d'r vader. Was ook op een drafbaan. Die Fransen vonden het allemaal te gek, zo'n klein meisje tegen 23.00 uur die zo blij van de paarden werd. En nu staat er een afstammeling van zo'n franse draver bij ons op stal. Dat vind ik dan weer zo leuk!!!

Beste Nini Kampinga, ook jou wens ik ontzettend veel geluk, vreugde en een geweldige en succesvolle tijd met Valiento , net zoals ik dat Theo Van De VendelFlorinoor HooglandMauro Soeteman en Kel Zegwaard heb gewenst.

Toi toi toi, we zijn allemaal heel benieuwd wat deze bijzondere kruising: engels volbloed x franse draver met Nini gaat brengen / doen, SPANNEND 

Nini Kampinga wederom GEFELICITEERD !!!!

Jij bent de gelukkige geworden die ik ga sponsoren met mijn merrie veulen:
Lala Tanka Lootah v. Volfonic xx x Concorde x Jasper x Cor de Labryere 
Uit deze stam ontelbaar veel internationale springpaarden en de eerste kinderen van deze merrie springen inmiddels ook internationaal.
Lala Tanka Lootah is een, vind ik, prachtig veulen met een heerlijk karakter en een geweldig temperament, haar fanatisme met veel zaken vind ik nog het mooiste aan haar !!

Ook met haar ga ik jouw een prachtige toekomst wensen waarin je heel veel plezier en geluk met haar mag gaan beleven.

Gisteren werd bekend dat Volfonic Van Heeckeren van Kell mij gaat sponsoren met de 2 jarige Valiento (v. Volfonic xx)! 🐴🏇Super gaaf en ik ben Conny dan ook erg dankbaar! 😊 Ter ere van deze gelegenheid heb ik een vlog over hem gemaakt

Meggy van den Akker is de volgende gelukkige die ik sponsor met de Volfonic xx dochter : Wamniyomni Wakatanka Dit betekend: de grote geest van de wervelwind, omdat ze geboren is midden in de nacht van die vreselijke stormen met onweer en slagregens. (2018)
Wamniyomni Wakantanka komt uit de dravers merrie:  Yasmin Hallinck die de ene overwinning na de andere overwinning heeft behaald.

Yasmin en Volfonic xx hebben echt wat bijzonders op de wereld gezet , beiden hebben ze het winnaars instinkt en ik kan niet wachten hoe Meggy van den Akker en Wamniyomni Wakantanka straks over de hindernissen vliegen in de cross

Meggy van den Akker : heeft bij de junioren en young riders kader gezeten. Tevens EK youngriders 2015. Meggy heeft als doel om paarden op te leiden voor de eventing om straks bij de senioren mee te kunnen rijden

Kel Zegwaard ga sponsoren met Flawless Majestic.

Volfonic xx geboren van Image, v. Hinault (haar eerste veulen) uit de beroemde Bella stam van Herman Van Lulofs Umbgrove, waar o.a Lupicor, Hallo Hallo en vele andere internationale paarden uit zijn voortgekomen. Image is overigens voor 3/4 verwant aan de geweldige grandprix hengst Montreux.

Paola John Blokzijl, is de gelukkige die ik met  dit prachtige hengst veulen ga sponsoren, gefokt door Paula Hondsmerk. Volfonic xx x Caresino x Irco Polo x Ishan xx
Paola, heeft lang geleden M eventing gereden en 2 paarden t/m de Z dressuur.
Wat ik nou zo leuk vind is dat Paola gaat proberen, als nieuwe "jongere", te kijken hoe ver ze straks met dit zeer interessant gefokte veulen kan komen. Soort van comeback in de dressuur, top vind ik dit. 

En als jullie de naam willen weten, bedacht door Paola: 
Noblesse Oblige zal het ventje gaan heten.