Sponsoring eigen paarden Conny van Heeckeren van Kell

Begin 2017 heb ik besloten "jonge" talentvolle ruiters te sponsoren met Volfonic nakomelingen en met een paar van mijn eigen paarden.

En de volgende geluksvogel is:

Kel Zegwaard waar Image v. Hinault uit de beroemde Bella stam, waar vele internationale springpaarden uit zijn voortgekomen, heen gaat.
Zo is Image o.a. voor 3/4 verwant aan de geweldige hengst Montreux, grandprix springen die helaas veel te jong is overleden.
En aan bijv. Hallo Hallo grandprix springen met Albert Zoer.

Kel Zegwaard, ik wens je ontzettend veel geluk met Image toe en ik hoop dat jullie grote hoogtes zullen bereiken en elkaar veel vreugde zullen brengen. Gefeliciteerd meid, op naar een mooie toekomst met haar !

Magic dochter van Volfonic x m. Image (v. Hinault)

Dit veulen is samen met haar moeder Image naar Kel Zegwaard gegaan die ik dus ook met dit veulen ga sponsoren.

En met wie ga ik mijn Elfie v. Epris d'Azur x Julio Mariner xx x Notaris 72% volbloed......... sponsoren?

Kel Zegwaard GEFELICITEERD ik sponsor je nu met mijn 3e paard.
Elfie is de half broer van mijn Sammy 50% volbloed uit dezelfde moeder en een van de fijnste paarden die ik ooit heb gehad. Sammy heb ik over heel wat angsten heen moeten helpen en zo zal dat met Elfie het zelfde verhaal worden !
Maar...........als je dit soort paarden de nodige tijd geeft, dan weet je nog half niet wat je er voor terug gaat krijgen en wat je gaat beleven. 
Foktechnisch gezien zou Elfie nog veel beter dan mijn Sammy moeten zijn..........dus............
Kel Zegwaard, als het jou lukt , wat mij is gelukt bij Sammy, dan maak de buik maar nat , want mijn Sammy blijkt een geweldige alles kunner te zijn en hij is een groot feest om te rijden. De laatste 3 foto's zijn van Sammy

Lieve Kel, ik wens je alle sterkte, geluk en wijsheid toe met dit paard, want DAT zal je zeker nodig hebben. En dan, als alles goed gaat ben ik er van overtuigd dat Elfie net zo een feestje wordt om te rijden als mijn Sammy.

Joke Pien, jij ook reuze bedankt dat jij je dochter in alles wilt helpen en steunen en voor de geweldige zorg die je nu samen met Kel aan Elfie geeft, mijn grote dank daar voor !!

Go for it Kel............ you can do it !!!